Relaties

Teham Pongers
Teham Pongers is een regionaal opererende staalleverancier die in 1973 ontstaan is uit een fusie tussen Teham in Enschede (1963) en Pongers Buizenhandel te Wierden (1965). Na de overname door de O. de Leeuw groep in 1991 en de daaropvolgende uitbreiding van het assortiment, is Teham Pongers uitgegroeid tot dé complete staalleverancier van Oost-Nederland.

IJzerleeuw
IJzerleeuw heeft een solide reputatie opgebouwd als voorraadhoudend groothandelsbedrijf in staal, buizen en walserijproducten. De onderneming is gevestigd in Zwolle en bestrijkt van daaruit geheel Noord-, Oost- en Midden- Nederland. Van de grote metaalverwerkende industrie tot de ambachtelijke siersmid, allen weten de kennis, kunde en het brede assortiment op de juiste waarde te schatten. IJzerleeuw is al geruime tijd ISO 9001 gecertificeerd, het bewijs voor de hoogstaande kwaliteit van zowel dienstverlening als producten.


Leeuwbouw
Leeuwbouw is een groothandelsbedrijf dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van één product: tijdwinst voor de bouw.Voor een aannemer is het voorzien in de materiaalbehoefte op de bouwplaats geen eenvoudige klus. Door onvoorziene omstandigheden ontstaan er op de bouwplaats materiaalbehoeftes, die niet te "plannen" zijn. Met het bestellen en ophalen van materialen gaat kostbare (bouw)tijd verloren. Een doorn in het oog van iedere aannemer.
 

Geertsema Staal
Geertsema Staal is een handelsbedrijf in staal, buizen en buiscomponenten. Wij zijn ISO gecertificeerd en leveren aan staal en buizen verwerkende bedrijven en instellingen. Onze medewerkers hechten bijzonder veel waarde aan het leveren van een groot assortiment kwaliteitsproducten met een optimale servicegraad.
 

Leeuwtechniek
Al meer dan 25 jaar is Leeuwtechniek als landelijk opererende importeur/groothandel werkzaam in de hydrauliek- en pneumatiek branche. Leeuwtechniek levert uitsluitend A-merken van gerenommeerde fabrikanten. Tot haar relaties behoren onder meer machinefabrieken, scheepswerven de landbouwindustrie en over het hele land verspreid voorraadhoudende wederverkopers. Leeuwtechniek is lid van de O. de Leeuw Groep te Zwolle. Een groep waartoe meerdere groothandelsbedrijven met een veelomvattend leveringsprogramma behoren.